Ook voor zakelijke aanvragen / Lange termijn huren neemt u contact op via Whatsapp voor de mogelijkheden.

1

Tesla huren in Den Helder

Ervaar de ultieme vrijheid van een Tesla in Den Helder

Tesla huren in Den Helder of omgeving?

Ook altijd al in een Tesla willen rijden? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik verhuur een Tesla Model S: een uiterst luxe auto met 100% elektrische aandrijving. Deze auto biedt werkelijk een unieke rijervaring, die door geen enkele andere auto geëvenaard kan worden.

Tesla Model S

Een geweldige ervaring op vier wielen

De Tesla Model S is een auto waarmee je zonder zorgen de weg op kan. Als bestuurder zit je hierin helemaal op je plek. De comfortabele stoelen, gecombineerd met de geruisloze elektromotor en de prachtige wegligging zorgen voor een geweldige rijervaring. Niet alleen is het heerlijk om te rijden, maar tijdens de reis ben je ook van alle gemakken voorzien. Het 17-inch touchscreen dat in het midden van het dashboard is gepositioneerd, is geschikt voor navigatie, muziek en nog veel meer. Vind bijvoorbeeld de weg naar je vakantieadres, zoek je favoriete artiest of zet de stoelverwarming aan.

Tanken is verleden tijd, opladen is gratis!

Het beste aan elektrisch rijden is dat je niet hoeft te tanken! Natuurlijk moet de batterij van de auto genoeg lading hebben om te kunnen rijden, maar het bereik van ruim 400 km is voor de meeste trips meer dan genoeg! Zodra de batterij leeg dreigt te raken, kan je de auto bij een van de Tesla Superchargers opladen. Het mooie is dat dit geheel gratis is en dat je zo vaak kan opladen als je maar wilt. Meestal heb je binnen slechts 30 minuten genoeg lading om weer verder te rijden, dus dat is perfect te combineren met een eetpauze. Wereldwijd zijn er bijna 2.000 Supercharger stations met in totaal ruim 17.000 Superchargers. Dit netwerk breidt zich elke dag uit, dus er is altijd wel eentje in de buurt. Binnen Nederland zijn er veel langs de snelwegen te vinden, maar ook als je op reis gaat door Europa is een Supercharger nooit ver weg. Het handige is dat het navigatiesysteem van de Tesla zelf berekent hoe je het best van de Superchargers gebruik kunt maken. Naast de Superchargers heeft Tesla ook een groot netwerk van zogeheten Destination chargers. Deze zijn op handige plekken gelegen, zoals stadscentra, hotels en skiresorts, en ook hiervan kun je gratis gebruik maken.

Een Tesla huren, waarom niet?

De Tesla Model S is perfect voor een dagje uit, een bruiloft of om mee op vakantie te gaan. Hier heb ik al veel mensen blij mee kunnen maken, en ze zijn allemaal net zo gek op de auto geworden als ik! Het gevoel dat je in een Tesla ervaart is gewoon echt niet te vergelijken met andere auto’s. Omdat ik wil dat je de beste ervaring krijgt, zorg ik uiteraard ervoor dat de auto piekfijn in orde is voordat ik hem aan je meegeef; de auto is opgeruimd, uitgezogen en van onder tot boven gewassen. Alles zodat het voelt alsof je in een nieuwe auto rijdt!

Over mij

Mijn naam is Patrick en ik verhuur mijn Tesla Model S via SnappCar. Ik ben gek op deze auto en dat deel ik graag met je. Ik kan uren praten over deze auto, maar het beste is toch gewoon om zelf het ultieme rijden te ervaren. Ben je geïnteresseerd om een ritje te maken? Neem gerust contact met me op en dan regelen we het! Ophalen kan in Den Helder

FAQ

Fotogalerij